zondag 21 augustus 2016

dutch valley

Een keer zijn we naar Dutch Valley geweest. Dat wij op een groot festival vol muziek zouden zijn had ik nooit gedacht. Ik wilde het een keer meemaken en het is goed bevallen. Een hele middag muziek.
Er was een hiphoppodium met oa  De Likt ,een piratenfestivalpodium, een apres skipodium, je kon platen aanvragen,  met nummers mee playbacken, er was een 80-90 podium, een podium voor bn ers, maar wij zijn alleen bij het hoofdpodium en de tributebands geweest. Voor ons begon het met Glennis Grace, daarna Waylon, toen gingen we naar de tributetent voor Doe Maar tribute en Adele, daar hebbenmaar een stukje van gezien want we gingen eten. Je had allerlei soorten eten, Hamburgers,friet,hotdogs,pannekoeken, surinaams, pasta, sandwiches, broodjes. Wij hadden een broodje beenham met joppiesaus en een flesje cola. Toen waren de bonnen op. Was wel een beetje duur maar we hadden de flesjes bewaard, dan konden we daar water indoen. Hartstikke slim vonden wij.Daarna zijn we nog naar de Foofighterstributeband met natuurlijk The Pretender ,toen gingen we naar Kensinton.
Iemand die wij kennen heeft werkte een aantal jaar geleden als beveiliger bij een band die heel groot zou kunnen worden. Wij deden de merchandise bij The Rock Files en daar vertelde hij dat hij beveiliger bij dat bandje dat misschien wel heel groot kon worden. Hij was  bevriend met hen geraakt en ook zijn vriend ging naar de optredens kijken en was enthousiast. Toen kwam dat bandje op podium 2 bij het Parkfeest in Oosterhout en ik vond ze ook heel leuk en ging naar I tunes voor de cd. Een jaar later kwamen ze op de radio met hun prachtige nummers......het bandje heette  Kensington. Ik heb echt respect voor die jongens.
 Daarna zijn we naar de Red Hot Chili Peppers Tributeband geweest en toen de Metallicas en het toetje was Within Temptation
the foofighters-the pretender

metallicas-sad but true

within temptacion-ice queen




4 opmerkingen: