zondag 7 augustus 2016

lekker fietsen

We gaan iedere zomer een fietstocht van 25 km maken.

We zijn bij camping Vrachelen begonnen. Dat is de camping van Phenix, die een camping en een groentezaak hebben. We schreven ons daar in en we mochten een stuk fruit meenemen. Toen gingen we naar een minicamping de Jacobushoeve. Daar verkopen ze overheerlijk italiaans ijs. Het was warm dus we hebben daar een ijsje gekocht.
De weg naar het Haasje was niet zo ver. Daar was een grote braderie. We hebben koffie gedronken en naar de bandjes geluisterd. Toen liepen we langs de kraampjes. Bij een van de kraampjes was iemand van het Zwaantje. Die maken van metaal hele mooie dingen. Als je nieuwsgierig bent, neem dan een kijkje op deze website.
We kwamen nog iemand van de popworkshop tegen. Zij maakt nog steeds volop muziek. Maar ze had nog steeds geen band en dat vond ze niet leuk. Maar ik kan niks voor haar betekenen.Na het Haasje gingen we naar de Eekhoorn.Daar kun je poffertjes eten. Die eten we niet vaak hoewel we ze heel lekker vinden. Met een volle maag fietsten we naar de Katjeskelder waar we midden in het vieruurtje vielen dat was lekker. Het was een bittergarnituurtje. Toen moesten we echt hard rijden om de 3 campings nog te halen en dat was gelukt. We kregen bij het kopske nog een kaartje dat we mochten midgetgolven dat is een leuke activiteit die we zeker gaan doen. Ook kregen we een verkoelend raketje.
Toen we op de fiets naar de Emte gingen zagen we dat het koffieapparaat  kapot was maar toen wachtte ons een verrassing. Omdat we vaste klant zijn kregen we een kopje chocoladekoffie van medewerkster Hetty. Dat vonden wij ontzettend aardig en wat smaakte dat goed! Dank je wel Emte wat een service!


 

2 opmerkingen:

  1. Was super en we zijn ook nog naar camping eekhoorn geweest waar ze heerlijke poffertjes hadden en bij natuur camping de bergvlietsche een verkoelend ijsje kregen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Was super en we zijn ook nog naar camping eekhoorn geweest waar ze heerlijke poffertjes hadden en bij natuur camping de bergvlietsche een verkoelend ijsje kregen

    BeantwoordenVerwijderen