zaterdag 6 augustus 2016

Schipluiden en het varend corso

Op een vakantiedag zijn we in Schipluiden gaan kijken. Schipluiden is een klein plaatsje in midden Delftland in Zuid Holland. We parkeerden de auto vlakbij het paviljoen waar je wat kunt drinken en boten, waterfietsen en zwanen kunt huren.
 Ik was in een zwaan geklommen. en dat ging ongeveer zo.....


Toen zijn we  het door stadje gaan wandelen. Het is een klein maar mooi stadje. Na een rondwandeling kwamen we in een leuk cafeetje. De ober maakte zo'n vriendelijk praatje met ons over het varend corso dat wij haar uitnodiging om wat te komen drinken niet konden weerstaan en wij gingen naar binnen. We kwamen in een soort tuin waar je heel gezellig kon zitten. Ze hadden ook lekkere dingen zoals muntthee en heerlijke taart.






Na de koffie zijn we naar de Albert Heijn gegaan om een picknickpakketje samen te stellen. Toen we een plekje gingen zoeken kwamen we erg leuke hondjes tegen.

Na het eten zijn we naar het varend corso in Honselersdijk gegaan. Dat was erg mooi. Het was een bloemencorso op het water en de mensen hadden er veel werk op gemaakt. Ik heb foto's en een link



varend corso westland


2 opmerkingen:

  1. Was erg leuk om te zien lekker op het gras gezeten langs de waterkant in het zonnetje en het mooiste vind ik toch wel die vele drummers was erg fascinerend off corse........

    BeantwoordenVerwijderen