zondag 18 september 2016

de 10 van t aogje



Een paar jaar geleden heb ik  meegedaan aan de 10 van t Aogje.
Ik liep de 5 km..... Ik vond de mensen bij het inschrijven niet zo vriendelijk.....ik kwam om 5 over 12  het nummer  halen en toen zeiden ze: 'Nou voor deze keer dan. Heb je wel betaald?'
Na het opspelden van mijn nummer gingen we koffiedrinken in het café. Daar waren de mensen wel vriendelijk en we kregen een grote mok koffie en een speculaasje. Ik was best wel gespannen want de vorige dag was ik nog ziek omdat ik iets verkeerd gegeten had.
De wedstrijd was druk er deden  met de 5 km  meer dan 300 mensen mee. Van die 300 mensen  heb ik er ongeveer 50 achter  me  gelaten. Het lopen ging best goed ik had er een lekker tempo inzitten en haalde de ene na de andere in dat voelde goed. Ik dacht dat ik geen drinken nodig had en dat was dom want de laatste bocht kreeg ik het erg heet  en had ik wat last van mijn balans, toen moest ik  wandelen om tot rust te komen. Daarna ging het wel weer en kon ik doorrennen naar de finish. Ik zag hen 32 minuten klokken maar Carla had 37 minuten gezien........Eenmaal thuis zag ik dat mijn tijd 31.37 was. Er waren ook 2 atleten van Scorpio, Stan Schipperen en Lars Laros. Dat waren toen C -jongens. Ik zag ze vanuit mijn ooghoek heel erg hard voorbij rennen en ze liepen binnen de 20 minuten. Echt knap!
Ik hoorde op dat moment Oerend Hard. Ik vond het wel toepasselijk voor deze jongens









1 opmerking:

  1. Je heb goed je best gedaan pdrwps een kat ?? Milou is ook leuke naam hihi

    BeantwoordenVerwijderen