woensdag 2 november 2016

Het beste paard van stal

Gisteren ging ik paardrijden en toen moest ik ineens denken aan een paard dat daar heeft gestaan. Het paard heette Rockey. Hij kwam op de manege in 1998. Al vrij snel mocht ik eens op hem proberen. Ik vond hem zeker in het begin niet gemakkelijk maar ik vond het een tweede Dynemite. Daar kon ik wel gelijk in hebben want Dynemite was ook een draver. Ik heb wat met dravers, het is mijn favoriete paardenras.Die beginperiode had ik het wel zwaar mee en er waren  keren dat ik er niet  meer op wilde of niet meer mocht van Cor. Als ik  dan eventjes op andere paarden had gereden was ik weer klaar om verder met hem te stoeien. Na ongeveer anderhalf jaar ging het steeds beter en galoppeerde ik in een les waar 21! combinaties reden kris kras tussen de paarden door. Dat was leuk riep ik na de les. Ja zei Cor, ik vond het ook heel leuk met jou in de les.
Toen kwam het genieten en bijna elke les op Rockey was een feest. Op dit paard ging ik zonder problemen naar het bos, ik genoot van de dressuurlessen want achterwaards, wijken (wat op geen een ander paard ooit is gelukt) lukte op Rockey wel! Springen kon ik niet maar met Rockey sprong ik op het laatst een meter!
Rockey was een paard dat het vaak vertikte maar na die eerste anderhalf jaar deed hij alles voor mij, en als ik hem riep als ik op de manege kwam hinnikte hij. We deden dressuur en de laatste wedstrijd die hij liep werd ik tweede met een winstpunt! Rockey en ik hoorden bij elkaar, we waren een team. We waren gemaakt voor elkaar.Nooit was er een paard dat zo goed bij mij paste en ik denk dat dat ook niet meer komt.Omdat er geen paardrijles isdat ik niert even aan hem denk deze blog voor.....

HET BESTE PAARD VAN STAL
Rockey

Geen opmerkingen:

Een reactie posten