woensdag 28 juni 2017

stagiaire bij de scoutingwe hadden 18 maart een stagiaire bij de scouting. het was een oud-bever die nu bij de scouts zat Ze moest een programma maken en uitvoeren. Het meisje was 12 dus we wisten niet wat we ervan moesten verwachten. Maar wat zij in elkaar had gezet overtrof iedereen verwachting.
Ze had een verhaal bedacht waar de bevers op reis gingen naar de schat. Eerst moesten ze een puzzel oplossen die de weg wees naar buiten. Buiten stonden allerlei attributen ende kinderen werd verteld dat ze niet op de grond mochten komen. Ze had banken pionnen, kussens en bierkratten achter elkaar gezet en daar moesten ze overheen klimmen. Toen iedereen geweest was kwamen ze in een doolhof terecht en dat moesten ze op papier oplossen terwijl de rest van de leiding een spelletje met de bevers deed/ Toen gingen ze naar binnen voor drinken en een verhaaltje. Na het drinken gingen ze  puzzelstukjes zoeken en daar puzzelden ze een schatkaart van en op die schatkaart stond waar de schat lag en toen ze die hadden gevonden kregen ze een snoepje. Toen dat op was gingen ze ouderwets in de hut spelen en toen was de opkomst voorbij en het was een geweldige opkomst. Ik had  het een paar blogs geleden over het feit dat er kinderen zijn die zoveel in hun mars hebben en dit is er weer een.  Ook deze dame gaat het ver schoppen


maar even kijken of de lezers van de blog van gisteren ook veel in hun mars hadden.
Want hier komt de oplossing:

Het trucje kan met elk getal omdat het getal dat je bedenkt, niet belangrijk is.Dat trek je er op het einde toch weer vanaf! Het gaat om de 10. 2x10=20 Wanneer je daar 6 vanaf haalt, wordt dat 14. 14 delen door 2 wordt 7.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten