zaterdag 26 augustus 2017

ponykampje 2

Vandaag zijn we vroeg op gestaan, want om 9 uur startte de eerste buitenrit al! In de vroege ochtend zon hebben we een heerlijk ritje gemaakt. De groep die op de manege bleef, heeft het stalteam geholpen met het mesten van de stallen en de verzorging van de paardjes.
Na de rit zijn we terug gegaan naar het kamphuis en hebben we daar tosti's gegeten!
Na de lunch zijn we terug naar de manege gegaan. Daar stonden de pony spelletjes op de programma. De kinderen moesten zonder zadel op de pony's een lastig parcours afleggen.
Tijd voor het avondeten, soep met een broodje knakworst! Daarna hebben we Escape the camp gespeeld. De Kids moesten enveloppen verzamelen om vervolgens de schat te vinden. Toen het een beetje donker begon te worden zijn we naar het bos gegaan om het dierengeluidenspel te spelen. Toen alle dieren gevonden waren zijn we terug gegaan naar het kamphuis.


foto van Ruiterclub Pijnacker.foto van Ruiterclub Pijnacker.foto van Ruiterclub Pijnacker.foto van Ruiterclub Pijnacker.foto van Ruiterclub Pijnacker.foto van Ruiterclub Pijnacker.foto van Ruiterclub Pijnacker.foto van Ruiterclub Pijnacker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten