donderdag 31 augustus 2017

ponykampje 3

Vandaag is alweer de laatste kamp dag aangebroken. Maar voor dat we gaan inpakken zijn we eerst naar de manege gegaan voor een heerlijk buitenritje en om het stalteam te helpen.
Na de buitenrit hebben we pimp my pony gedaan. De 2 groepen hebben de pony's super mooi versierd!
Toen was het tijd voor de lunch. Na het eten zijn we naar het bos gegaan voor het pizza spel.
Bij dit spel staat de spelleider in het midden van een speelveld. In iedere hoek van het speelveld heeft één team zich verzameld (4 teams dus, kan ook worden uitgebreid met meer ingrediënten.Iedere groep  heeft een ingrediënt. De spelleider heeft deze ingrediënten ook op papier in zijn hand. Bij het opsteken van een van de ingredienten moet het team met dezelfde ingrediënt zo snel mogelijk naar de spelleider rennen. Degene die als laatste aankomt is af. Dit kan ook met meerdere ingrediënten tegelijk.De ingrediënten kunnen champignon,tomaat,kaas en salami zijn.Als de leider PIZZA roept komt iedereen Uiteindelijk blijft er een speler over, die is de winnaar.
En toen was het echt tijd om terug te gaan naar het kamphuis om onze spullen in te pakken. Dan is het minikamp nu echt voorbij! Maar we hebben wel 3 super toffe dagen gehad!
foto van Ruiterclub Pijnacker.foto van Ruiterclub Pijnacker.foto van Ruiterclub Pijnacker.foto van Ruiterclub Pijnacker.foto van Ruiterclub Pijnacker.foto van Ruiterclub Pijnacker.foto van Ruiterclub Pijnacker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten