woensdag 16 augustus 2017

tweede kampdag

De volgende dag werden we wakker en na het aankledem zagen we dat  het regende. Dat was balen maar we gingen gewoon binnen ontbijten, de genen die dat wilden kregen ei op hun brood. Na het eten kwamen Hans en Wilma langs en was het tijd voor ochtendgymnastiek en het oefenen voor de bonte avond. Na de koffie gingen de kinderen koksmutsen knutselen en toen was het tijd voor ren je rot: 25 vragen over de film Sjakie en de chocoladefabriek. van dat spel raakte hun energie aardig op dus ze mochten nog vrij spelen.  Het middageten bestond uit een hot dog en na het eten heb ik met  een paar bevers yatzee gedaan. Toen was  het tijd voor de kookmiddag. iedereen moest de ingrediënten gaan zoeken die ze nodig hadden en hierna gingen wij  een pannenkoekentaart maken, chocoladekoekjes en we hielpen met de pinda's pellen voor de pindarotsjes. Toen iedereen klaar was speelden we wie ben ik? Een paar blauwe vogels deden ook mee maar toen de voetbal kwam was alle aandacht weg en dat was eigenlijk maar goed ook want de kinderen hebben heerlijk gespeeld en de sfeer was goed. Toen kwam de engelse high tea. Dat was heerlijk want je kon pakken wat je wilde en de muziek was ook goed(rammstein)
Na het eten gingen we de tocht uitzetten met de blauwe vogels, dat was leuker dan ik dacht. Toen we terugkwamen mochten de bevers de tocht lopen. dat hadden ze goed gedaan. na de tocht bakten we appeltjes en marshmallows op het kampvuur en de kinderen gingen in bad en naar bed. Ik sprong ook onder de douche en dronk met de leiding een heerlijke radler(0,0) en toen was deze dag ook weer voorbij.
foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten