zondag 17 september 2017

Overvliegen

De tweede zaterdag van het seizoen gaan de oudste kinderen van een speltak overvliegen naar de andere speltak. Maar eerst is er tijd voor een feestje. En dat werd gevierd met een spel georganiseerd door 6 scouts. Het spel heette Ford Boyard. De kinderen moesten zo veel mogelijk  sleutels  verdienen. Dat deden ze d.m.v. spelletjes. De spelletjes waren o.a. de vloer is lava, door een labyrint kruipen, apenkooien, letterspel en een quiz. Om 4 uur moest iedereen nog een vragenlijst invullen en wie de meeste sleutels had,had gewonnen. Toen overvliegen. Ze moesten omhoog klimmen, over een net en dan bellen dan van de glijbaan af. Hoe ouder de groepen hoe viezer ze werden. De welpen werden natgegooid en de scouts werden met vla en meel bekogeld.
Toen was de ledenvergadering. Na de ledenvergadering was er het borreltje met chips en nootjes.(de kinderen hadden alles opgegeten)
Tien was de barbecue. Erg lekker. Veel soorten vlees,salades,sauzen en brood. Het was heerlijk! De meeste tijd heb ik achter de bar gestaan. Het was een leuke dag.

foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.

foto van Scouting Made.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten