vrijdag 29 juli 2016

nieuwe hardloopset en vakantieplannnen

Vandaag begon mijn dag rustig omdat het vakantie is. Later op de dag ben ik ik The cliënt gaan lezen geschreven door John Grisham, een ontzettende spannende thriller die ik al 3 keer gelezen heb. Ook heb ik de film van het boek, het is een prachtig verhaal.
Toen ben ik maar weer een stukje gaan fietsen. Ik ging naar Carla die vandaag vakantie kreeg. We zijn te voet naar de ouders van Carla gelopen en hebben daar de auto gepakt. Bij de ouders van Carla hebben we gebrainstormd over de dingen die we in de vakantie willen gaan doen. Dat zijn veel dingen, van  een bezoekje aan Rotterdam tot een museum in Oudewater, een dagje Arnhem , met de tandem Texel over , naar Dutch Valley..... de wildste plannen maar we zien wel.
Toen naar de Lidl(wij noemen het de 'Lullo')voor broodjes  voor het avondeten en toen keken 2 hardloopschoenen, een mooie loopbroek en shirt mij aan. Die andere schoenen had ik helemaal opgelopen en nadat ik een keer hard was gevallen in het bos heb ik ze maar weggegooid Nu genieten van een rustige avond met  de slimste mens

4 opmerkingen:

  1. en een mooie sport/hartslag/calorienverbruik/horloge gekocht bij de lullo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. en een mooie sport/hartslag/calorienverbruik/horloge gekocht bij de lullo

    BeantwoordenVerwijderen