zondag 12 november 2017

schoolontbijt

Veel scholen hebben een schoolontbijt deze week. De kinderen krijgen dan een ontbijtje op school. Dit initiatief is genomen omdat veel kinderen s-ochtends niet ontbijten voor ze naar school gaan en dat belemmert weer hun leerprestaties.
Sinds dit initiatief is genomen zijn er veel meer kinderen  gaan ontbijten maar nu het volgende euvel: de kinderen eten niet allemaal even gezond. Ze eten veel zoetigheid os ze eten  in de ochtend veel te zout. In het pakket zit brood,beschuit,crackers,kaas,smeerkaas,,jam,stroop, yoghurt met muesli,melk  thee en komkommer,appels en mandarijnen.
 Verder op school: de techniektentoonstelling. Er waren weer prachtige werkstukken gemaakt, een ijsmachine en een hoekje waar oude dingen weer gemaakt werden tot nieuwe spullen. Het werkstuk heette:Van meuk tot leuk!
En de burgemeester was op school geweest om te vertellen over respect.


 foto van Basisschool De Hoge Waai.foto van Basisschool De Hoge Waai.foto van Basisschool De Hoge Waai.foto van Basisschool De Hoge Waai.foto van Basisschool De Hoge Waai.foto van Basisschool De Hoge Waai.foto van Basisschool De Hoge Waai.

foto van Basisschool De Hoge Waai.foto van Basisschool De Hoge Waai.foto van Basisschool De Hoge Waai.foto van Basisschool De Hoge Waai.foto van Basisschool De Hoge Waai.foto van Basisschool De Hoge Waai.foto van Basisschool De Hoge Waai.foto van Basisschool De Hoge Waai.foto van Basisschool De Hoge Waai.foto van Basisschool De Hoge Waai.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten