zondag 18 september 2016

de 10 van t aogje en Marlou van RhijnVandaag heb ik  meegedaan aan de 10 van t Aogje.
Ik liep de 5 km..... Ik vond de inschrijfsters bij het inschrijven niet zo vriendelijk.....ik kwam om 5 over 12  het nummer  halen en toen zeiden ze:nou voor deze keer dan en Heb je wel betaald?
Na het opspelden van mijn nummer gingen we koffiedrinken in het café. Daar waren de mensen wel vriendelijk en we kregen een grote mok koffie en een speculaasje. ik was best wel gespannen want de vorige dag was ik nog ziek omdat ik iets verkeerd gegeten had.
De wedstrijd was druk er deden  met de 5 km alleen meer dan 300 mensen mee. Van die 300 mensen  heb ik er ongeveer 50 achter  me  gelaten. Het lopen ging best goed ik had er een lekker tempo inzitten en haalde de ene na de andere in dat voelde goed. ik dacht dat ik geen drinken nodig had en dat was dom want de laatste bocht kreeg ik het erg heet  en had ik wat last van mijn balans, toern ik ging wandelen om tot rust te komen ging het wel weer en kon ik doorrennen naar de finish. Ik zag hen 32 minuten klokken maar Carla had 37 minuten gezien........Eenmaal thuis zag ik dat mijn tijd 31.37 was. Er waren ook 2 jochies van scorpio, Stan en Lars. Ik zag ze vanuit mijn ooghoek oerendhard voorbij rennen en ze liepen binnen de 20 minuten. Echt knap!

Dan nog een dame die oerendhard iedereen voorbij rent: Marlou van Rhijn. Zij vond het Duitse volkslied niet zo mooi en daarom heeft ze ook maar eventjes goud gehaald. Als ik ooit een kat neem, noem ik haar Marlou

de camaravrouwSpeciaal voor Lars,Stan en Marlou

1 opmerking:

  1. Je heb goed je best gedaan pdrwps een kat ?? Milou is ook leuke naam hihi

    BeantwoordenVerwijderen