maandag 23 augustus 2021

Middagje naar de stad

 Zaterdagmiddag  gingen we naar de stad. We  gingen naar Oosterhout. We  liepen eerst de pop-up-boekenwinkel binnen. Daar waren goede  boeken die ze wegdeden voor een euro omdat ze een beetje beschadigd waren. Ik kocht een boek van Nikki Gerard. Dat is een goede schrijfster. Er zijn  ook boeken van de schrijver Nikki French,. Dat zijn eigenlijk 2 schrijvers.


Toen gingen we naar de HEMA om snijwaren  te halen en een ijskoffie te drinken. Het restaurant was dicht dus toen zijn we naar de spiegel gelopen voor een kop koffie. We kwamen er vroeger heel vaak. De koffie is nog steeds erg lekker. Het is een soort koffie crème.



Hierna zijn we een rondje door de stad gelopen. Wat we zagen is niet om echt vrolijk van te worden. Veel  winkels zijn  dicht of panden staan leeg. Gelukkig is het plan om de winkels uit Arendshof 2 naar de binnenstad te verplaatsen zodat het er toch weer gezellig wordt.

Toen we weer terug waren zijn we nog bij  de HEMA make-up gaan kopen. Ik had geen fatsoenlijke lippenstift meer. Omdat we alles hadden wat we wilden hebben zijn we  weer teruggegaan naar huis.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten