maandag 30 oktober 2017

scoutingweekend

het weekend van 28 oktober was een heel druk scoutingweekend.
Op vrijdagavond was de Haloweenavond.
Ze hoorden eerst een spannend verhaal over de houthakkers van de schietberg.Aan het eind van het verhaal kregen de kinderen een bos sleutels  waarmee ze naar het bos te gaan om de geesten te bevrijden. Toen speelden ze het spel van de Schietberg. Er werd afgesloten met een kampvuur
 Daar deden alle  speltakken aan mee behalve de bevers. Maar de bevers  zijn hier echt te klein voor dus die hadden een eigen programma op de zaterdagochtend erop. Zij gingen appeltjes poffen en dennenappels met pindakaas en vogelzaad.
 En veel leiding die vrijdag hadden gedraaid hadden een cursus bij de kaderdag. In de avond hadden de volwassenen stam.
foto van Scouting Made.
foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.foto van Scouting Made.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten