zondag 21 augustus 2016

dutch valley

vandaag zijn we naar Dutch Valley geweest. Wij op een groot festival vol muziek. Ik wilde het een keer meemaken en het is goed bevallen. Een hele middag muziek.
Er was een hiphoppodium met oa  De Likt ,een piratenfestivalpodium, een apres skipodium, je kon platen aanvragen,  met nummers mee playbacken, er was een 80-90 podium, een podium voor bn ers, maar wij zijn bij het hoofdpodium en de tributebands geweest. Voor ons begon het met Glennis Grace, daarna Waylon, toen gingen we naar de tributetent voor doe maar,tribute en adele, daar maar een stukje van gezien want we gingen eten. Je had allerlei eten, Hamburgers,friet,hotdogs,pannekoeken, surinaams, pasta, sandwiches, broodjes. Wij hadden een broodje beenham met joppiesaus en een flesje cola. Toen waren de bonnen op. Was wel een beetje duur maar we hadden de flesjes bewaard, dan konden we daar water indoen. Hartstikke slim vonden wij.Daarna zijn we nog naar de foofighterstributeband met natuurlijk The Pretender ,toen gingen we naar ..........,,iemand die wij kennen heeft gewerkt als beveiliger bij een band die heel groot zou kunnen worden. Wij waren  een keer bij The Rock Files en toen vertelde hij dat hij beveiliger bij een bandje dat misschien wel heel groot kon worden. Hij was een beetje bevriend met hen geraakt en ook zijn vriend ging naar de optredens kijken en was enthousiast. Toen kwam dat bandje op podium 2 bij het parkfeest en ik vond ze ook heel leuk en ging naar i tunes voor de cd. Een jaar later kwamen ze op de radio met hun prachtige nummers......(ik krijg kippenvel; als ik het nu schrijf) we hebben het over Kensington!!
 Daarna zijn we naar de Red Hot Chili Peppers Tributeband geweest daarna de Metallicas en daarna als toetje Within Temptation
the foofighters-the pretender

metallicas-sad but true

within temptacion-ice queen
En dan alle olympische sporters:


4 opmerkingen: