woensdag 26 oktober 2016

dagje amsterdamVandaag zijn we naar Amsterdam geweest.We zijn de stad in geweest want Carla moest een tas met muzieknoten hebben. Die tas hadden ze niet meer helaas. Maar ze hadden wel andere dingen. Bij de Hema hadden ze een broodje Surinaamse kip. Erg lekker. Toen zijn we de stad ingegaan voor die tas die ze niet hadden.Er was wel een mooie schoenenzaak. Daar hadden ze gekleurde glimmende schoenen. Heel apart. En we kwamen in de smoke area terecht. Daar hadden ze heel veel wiet,spacecake en canabisslolly's . Op elke tas,tshirt etc stond een wietplantje. En de geur ook. En het valt ook niet om te praten met de verkoper als je je adem inhoudt om die zooi niet te ruiken. U moet hier maar weggaan zei een verkoper, de kalverstraat is beter voor u.
Nou dat dacht ik ook ja!Dus wij gingen weer terug en ik wilde koffie om alles te vergeten maar toen kwamen we in een tentje waar de bediening onbeschoft was , de koffie duur en niet te drinken bovendien. We kregen een kopje zonder bordje, toen haalden ze het dienblad weg en toen ik terugkwam van de wc was mijn stoel weg! Maar in de kalverstraat had je mooie winkels en in die straat ertegenover ook.we keken onze ogen uit! Na het shoppen ging en we even een hamburger eten bij de burger King. Die is echt veel lekkerder dan de Mac donalds.maar er zat een smerige gaat voor ons.

Nou ik heb maar de andere kant opkeken,en lekker mijn burger opgegeten. Toen na het ijsje zijn langzaam teruggelopen en om half 9 waren we thuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten