zondag 17 september 2017

kamp

De kinderen van groep 8 gaan in het begin van het schooljaar op kamp.Dat is erg gezellig en goed voor de groepsvorming. Op dinsdag zijn ze naar het kampterrein toegefietst. Het was gelukkig droog. In de midsag hebben ze een spel gedaan en in de avond kwamen wij. Wij deden  het casinospel met de kinderen. De spellen waren roulette,hoger/lager,het rad van fortuin, black jack en nog een spel. De kinderen waren wild enthousiast en je kon horen dat het merendeel van de klas meisjes waren.
De volgende dag zijn de kinderen naar kamp Vugt geweest en ze hebben nog een bosspel en natuurlijk de spooktocht. De volgende dag(op donderdag)regende het zo veerschrikkelijk dat de kinderen de hele dag binnen moesten blijven. Op vrijdag was het weer mooi zodat ze een heerlijke fietstocht naar huis hadden.
foto van Basisschool De Hoge Waai.foto van Basisschool De Hoge Waai.foto van Basisschool De Hoge Waai.foto van Basisschool De Hoge Waai.foto van Basisschool De Hoge Waai.foto van Basisschool De Hoge Waai.foto van Basisschool De Hoge Waai.foto van Basisschool De Hoge Waai.foto van Basisschool De Hoge Waai.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten